Für jeden den passenden Schlüssel © ABUS

Sleutelkapjes en typen VEILIGHEID: GEMAKKELIJK EN KLEURRIJK

Weer de sleutel van uw partner op zak? Geen sleutel te vinden in uw handtas? Welke sleutel aan de sleutelbos is ook alweer van uw ouders?

Met onze kleurrijke sleutelkapjes vindt u altijd snel de juiste sleutel. Klassiek donkerblauw of fel geel - wij bieden een breed scala aan tinten waaruit u uw favoriete kleur kunt kiezen.

Veiligheid in kleur

Onze sleutelkappen bieden u een grote verscheidenheid aan kleuren om uw individualiteit te benadrukken. Kies uw sleutelkap uit verschillende kapvormen en designkleuren. Er is zeker een kleur die bij iedereen past. Dankzij de kleurcodering zijn de sleutels op het eerste gezicht te onderscheiden. Dit maakt een einde aan het voortdurend zoeken naar de juiste toets op het toetsenbord.

Bovendien kunt u uw mechanische sluitsysteem uitrusten met een transponder met behulp van onze Combi en Skuni Cap. U kunt mechanische en elektronische cilinders met slechts één sleutel bedienen of alarmsystemen en andere externe systemen aansturen.

 

Schlüsseltypen © ABUS

 

Een omkeerbare sleutel is veel handiger dan een gewone sleutel. Het maakt niet uit hoe je de sleutel in het slot steekt, want hij past altijd. Dit komt doordat de booruitsparingen en inkepingen van de sleutel aan beide kanten identiek zijn. Voor velen is een omkeerbare sleutel daarom vaak handiger.

Een conventionele sleutel kan slechts vanuit één positie in de deurcilinder worden gedrukt. De sleutelbaard heeft inkepingen, booruitsparingen en andere details, maar deze zijn niet - zoals bij de keersleutel - aan beide zijden identiek.

 

Voor de volgende systemen zijn sleutelkappen beschikbaar:
Loading ...