Sicherungskarte © ABUS

Veiligheidskaart Bescherming tegen illegaal kopiëren van sleutels

De veiligheidskaart voor de slotcilinder garandeert dat alleen bevoegde personen kopieën van uw sleutels kunnen maken.

Deze machtigt de kaartdrager om een identieke sleutel te laten slijpen.

Weet u eigenlijk wel hoeveel mensen toegang hebben tot uw huis?

Woont u in een huurwoning? Of heeft u onlangs bouwwerkzaamheden laten uitvoeren en uw sleutels aan de bouwvakkers gegeven? En heeft u het cilinderslot van uw voordeur of flatdeur nog niet vervangen sinds uw verhuizing?

Dan kun je niet met zekerheid zeggen of jij de enige bent die een sleutel heeft. Toch? Wij, daarentegen, zijn vrij zeker! Zulke gekopieerde sleutels, die in omloop blijven en waarvan niemand echt kan zeggen wie ze heeft, komen vaker voor dan u denkt.

ABUS-veiligheidskaart ©ABUS

Als een sleutel in verkeerde handen valt, kunnen illegaal gekopieerde sleutels in omloop komen, waar u als eigenaar van de originele sleutel niet achter komt. Zo verliest u het zicht op hoeveel van uw sleutels gekopieerd zijn en welke mensen zich toegang tot uw gebouw of flat kunnen verschaffen.

Een oplossing hiervoor is een cilinderslot met een veiligheidskaart. Uw vakhandelaar mag een sleutel alleen dupliceren als u hem de veiligheidskaart toont. Dit geeft u de zekerheid dat er geen illegale kopieën van uw sleutel in omloop kunnen komen.

Vergrendelingssystemen met veiligheidskaart:
Loading ...