Inbraakbeveiliging

Bij onbeveiligde ramen en deuren is een gewone schroevendraaier vaak al genoeg om die te openen. De investering in een goede inbraakbeveiliging is dus de moeite waard!

meer

Aanwezigheidsbeveiliging: Bescherming thuis

Inbreker komen niet alleen binnen wanneer u niet thuis bent. Achteraf te monteren mechanische deur- en raambeveiligingen, intercomsystemen en videobewaking zorgen voor veiligheid!

meer

Brandbeveiliging

Bescherm uzelf en uw gezin en investeer in uw persoonlijke brandbeveiliging.

meer

Diefstalbeveiliging

Of het nu gaat om fietsendiefstal, een gestolen smartphone op vakantie of tasjesroof: dieven worden steeds vindingrijker. Wij geven u tips hoe u zich beter tegen diefstal kunt beschermen.

meer

Ongevallenpreventie: Bescherming tegen ongevallen

De meeste ongevallen gebeuren in huis. Hoe u struikelen, vallen of verbranden kunt voorkomen en veilig kunt omgaan met gevaarlijke stoffen leest u hier.

meer

Koolmonoxide

Laat open haarden, kachels en verwarmingsinstallaties regelmatig onderhouden. Een koolmonoxidevergiftiging kan binnen enkele ogenblikken levensgevaarlijk worden.

meer

Bescherming voor ondernemingen

Het eigen bedrijf doeltreffend beveiligen en aangeven welke groep personen toegang heeft tot welke ruimtes en op welke tijdstippen: met moderne systemen voor toegangscontrole is dat mogelijk.

meer

Videobewaking

Videobewaking heeft talloze mogelijkheden: met praktische voorbeelden en veelvoorkomende probleemgebieden laten wij u de toepassingsgebieden en oplossingen zien! 

meer

Aannames en mythes

Vaak gehoorde vooroordelen zijn 'wie binnen wil komen, komt toch wel binnen', 'we zijn toch verzekerd' of 'bij ons valt er toch niets te halen'. Maar zijn deze uitspraken wel waar? 

meer

Sleutels en cilinders

Welke soorten sleutels zijn er? Waar moet ik op letten bij het onderhoud van cilinders? Hoe bestel ik sleutels voor sluitcilinders, hangsloten of fietssloten bij?

meer

Gecontroleerd en getest

De naam ABUS staat niet alleen voor innovatie, maar ook voor hoogwaardige, betrouwbare en geteste producten op het gebied van beveiliging.

meer

Woordenlijst veiligheid

Codekaart, DynDNS respectievelijk DDNS, microshell-hardschaal of Seismic Sensor: In de woordenlijst veiligheid van ABUS vindt u allerlei termen uit de wereld van de veiligheid van A tot Z beknopt en ...

meer

Hangslot serie 83

Onze populaire hangsloten 83 serie zijn de meest gebruiksvriendelijke hangsloten de wereld.

meer